BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 19, 2009

citer saye n abah saye

Hehehehe...
agak suka arini coz dah leh upload gmbr...
wlpon terlmbt tp k r...
at least puas hati aku.....
lepas ni nk upload manyak2 lg...hehehe(ada sesape ke nak tgk???)
hari ni x byk nak bebel...
tp arini aku bad mood r...
tah r nape??
maybe sbb ari ni ari isnin kot???"
monday sickness" kot...
pada member2 aku espc ranju sorry ar saya banyak bad mood ini ari....
tah angin kuskus ape tah...
shida pon k....
actually "penyakit" marah2 ni mungkin berasal dari bapak aku kot...
dulu dia ni suka marah2...time aku kecik...slalu gak marah2 kitaorg(maybe sbb nakal kot)
pas tu dah kertu ni sket...kurang dah marah2 dia...
pas tu penyakit ni berjangkit kat abg n aku...
tp abg punya hot temper lg best...kalah naga..
pas tu aku...
tp aku ho temper lain...x de r smpi nak menjahanamkan harta benda...
cuma muncung di mulut boleh diukur dengan pembaris...hehehehe...
pe2 yang x betol aku diam jer....
same jgk kalo aku x suka ssorg,aku akan menunjukkan muncungku ini....
kdg2 yg jadi mangsa mak n abah....
tp ngan mak aku takut sikit...
cuma ngan abah je aku berani...tak tau nape...padahal org laen bkn main ketar ngan ayah aku...
kdg2 kalo dia tanye aku buat donno@jwb sepatah...
tp dia sabor je...
siap blh beli mcm2 lg kalo tgk aku cam tu...
kdg2 sian gak...tp tahlah...
aku dah control tahap bad mood aku ni,tp cam x blh jer...
camne erk...???
pada abah,mintak maap sesangat...
bukan niat nak buat camtu,tp agaknya terlampau ikutkan hati kot...
so sorry...
tp aku still syg abah aku walau camne dia...
x de dia,x de aku...
so pd sape2 yang still mak n abah,jaga dan sayangi mereka...
jangan sakitkan hati diaorag.....
sob...sob... sodih plak...
bapak i leb u...

1 comments:

bAbY idA said...

yup...
sayangi mereka mase ade nie...
bile die da ta de dlm hidup kite, mase tu ar kite akn ase kehilangn sgt...
sO..hargai n blas jase mereka...
(sedih ar plak..hUuuu...)

ta pe la sue...
kdg2, aku pon moody gakk..ngEee